Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Værdier

​Otte værdier kendetegner hvem vi er, og hvordan vi arbejder:

Ærlighed, Tryghed, Tillid, Respekt, Fleksibilitet, Sikkerhed, Enkelhed og Ansvarlighed

Både internt og eksternt er det vigtigt, at vi arbejder med samme mål. For at vi kan arbejde efter samme mål, er det lige så vigtigt, at vi arbejder efter samme værdier. Kollegaerne imellem er det centralt, at vi kan mærke den samme ånd, den samme vej til målet og at vi deler et fælles sæt spilleregler for vores arbejde. Over for vores kunder er det lige så vigtigt, at de kan spejle sig i de værdier som Søren Hertz Aps præsenterer gennem sit arbejde over for kunden.

​​

Ærlighed

Vi er ærlige i vores arbejde og i vores forhold til hinanden. Det gælder både ift. os selv, kollegaerne imellem og over for vores kunder.

​Tryghed

Vi er trygge i de relationer vi har over for hinanden på arbejdspladsen. Ligeledes skal vores kunder føle sig trygge ved os, vores arbejde og at de modtager de produkter og ydelser som der er aftalt – til tiden, inden for den.​

Tillid

Vi viser andre tillid - og opfører os på en måde, så andre får tillid til os. Kun gennem tillid kan vi skabe et godt arbejdsklima og et godt leverandør/kundeforhold.

Respekt

Vi respekterer hinanden og udviser respekt over for hinandens personlighed og faglighed. Lige så vigtigt er det, at vi udviser respekt over for kunden, deres behov og deres ejendom, som vi arbejder omkring.​

Fleksibilitet

Vi udviser fleksibilitet og åbenhed over for hinanden og kundens behov og ønsker. Derved tror vi på, at vi sammen når målsætningerne på den bedste og mest hensigtsmæssige måde.

​Sikkerhed

Vi fokuserer på det, der skaber værdi - for kunden, for virksomheden og for medarbejderne. Kollegaerne skal føle sikkerhed i deres arbejde og arbejdsforhold, og kunden skal føle sikkerhed i, at arbejdet udføres korrekt, inden for aftalen og gældende regler.

​Enkelhed

Vi har fokus på målet og søger de enkle og direkte løsninger i stedet for at komplicere løsningerne og udfærdigelsen af dem unødigt.

Ansvarlighed

Vi tager ansvar. Det er naturligt for os – som kollegaer over for hinanden og som virksomhed over for kunden.

Skriv til SØREN HERTZ ApS

Kontakt os for en uforpligtende snak om jeres opgave, behov og forventninger

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

SØREN HERTZ ApS

Egegårdsvej 5, 2610 Rødovre​   |   CVR 41693495 ​  |   Telefon: 20 88 53 93   |   E-mail: info@soerenhertz.dk