Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

VVS-arbejde

Søren Hertz AS har flere års erfaring inden for VVS-branchen.

Vi løser flere typer opgaver blandt andre vand, varme, sanitet og kloakarbejde. Derudover foretager vi udskiftninger af faldstammer, renoveringer af varmeanlæg og pumpeinstallationer, ligesom vi renoverer badeværelser og køkkener.

Professionel rådgivning - din garanti for godt arbejde

Vi står altid klar til at hjælpe vores kunder med professionel rådgivning. Inden arbejdet påbegyndes, giver vi gerne kunden gode råd og en samlet pris på arbejdet.

Arbejdet udføres af dygtige fagfolk, så kvaliteten er i top. Vi sætter en ære i at levere det færdige arbejde til tiden og i rette kvalitet, så det opfylder kundens ønsker og behov. Vi tilbyder også løbende service og eftersyn på alle VVS-installationer.

VVS-arbejde - i sikre hænder

Hos Søren Hertz AS er du i sikre hænder, og vi håndterer alt fra simple til avancerede opgaver. Til de fleste opgaver leverer vi alt materiale til VVS-arbejdet, men du er også velkommen til selv at skaffe nogle af materialerne, fx til køkken og bad.

Få et uforpligtende tilbud - få forventningerne på plads

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 60 18 20 40 for et uforpligtende tilbud. Hos Søren Hertz AS udfører vi VVS-arbejde for både andels- og ejerforeninger, erhvervsfirmaer samt private, og vi har kunder i hele Københavnsområdet.

Skriv til SØREN HERTZ AS

Kontakt os for en uforpligtende snak om jeres opgave, behov og forventninger

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

SØREN HERTZ AS

Egegårdsvej 5, 2610 Rødovre​   |   CVR 34596239 ​  |   Telefon: 20 88 53 93   |   E-mail: info@soerenhertz.dk